Diep Down Under
12 november 2024 - Oud-Beijerland, Nederland
We gaan weer varen!
Op donderdag 14 november vliegen we naar Sydney om daar zondag in te schepen op de Westerdam van de Holland America Line. Dit keer wordt het een reis waarbij we (tegen de wijzers van de klok in) rond Australië varen. Op 22 december komen we dan weer opnieuw in Sydney aan en zijn 23 december weer thuis.
Als we in Noord-Australië zijn maken we nog een uitstapje naar Indonesië. We komen op Komodo (dat eiland van die varaan) en we leggen nog aan bij Bali. Bij de foto's komt een kaartje te staan van de reis.
De koffers worden op dit moment gepakt en donderdag brengt onze zoon Maarten ons naar Schiphol waar we om 17.25u vertrekken. We vliegen met British Airways eerst naar Londen en dan via Singapore naar Sydney.
Zoals altijd krijg je weer een mailtje als er weer een nieuw verhaal geplaatst is. Wil je ons niet meer volgen, meld je dan af van de mailinglijst.
Carola:12 november 2024Een hele goede reis en geniet ervan!!
Gera Backx:12 november 2024Geniet van deze mooie reis! Ik ga met plezier jullie verhalen lezen.
Paula:12 november 2024Een heel fijne en goede reis. Geniet ervan lieve groetjes paula
Wim Schellekens:12 november 2024Dank vooor jullie bericht. Ik wens jullie een mooie, spannende, fijne reis.
Marjan:14 november 2024Ik zal jullie verslag weer met plezier gaan lezen. Wens jullie een goede, mooie, en in goede gezondheid verkerende reis toe.